מישור החוף גליל מערבי גליל עליון רמת הגולן והכנרת
חיפוש צימרים לפי מחיר


קסם על הים


053-9372859

בעלים אור
מס' יחידות 6
אמצע השבוע החל מ- 700
סוף השבוע החל מ- 900
לפירוט מחירים מלא לחץ כאן

  • פנוי בסופ"ש הקרוב

חופשה קסומה ממתינה לכם במתחם "סוויטות בינלאומיות, אשר מגיעים אורחים מכל העולם, מותאם לישראלים שרוצים להרגיש חופשה כמו בחו"ל, על הים נוף שקיעת השמש" השוכן בצפון נתניה בצמוד לחבצלת השרון. קומפלקס אירוח מפנק, קו ראשון לים, סה"כ 6 מטר מהחוף! בקומפלקס יש מרפסות שיזוף מדהימות. אנו נמצאים על מצוק טבול  בירק מול נוף מרהיב של הים התיכון ועצי דקל כמו בהוואי. מתחם הנופש שלנו מותאם לאירוח זוגות ומשפחות עד עשרה אנשים. הסוויטות שלנו הן הסוויטות הכי קרובות לים בארץ והתצפית הכי יפה בישראל בשקיעת השמש המופלאה שמתרחשת כול יום ב19:00 – הצגה אמיתית! בסוויטות יש מדרגות ישירות לחוף העונות המקסים, שמים בגד ים ומדלגים לחוף. מוזיקת גלי הים נשמעת היטב כול היום ברחבי הסוויטות. בטרסת העץ שלנו יש אמבטייה ענקית לילדים ובתוך הסוויטה יש ג`קוזי עם אורגן אורות מול גלי הים. הטרסה שלנו היא מעץ, כ-20 מטר וכוללת בר עץ ייחודי לשתיית בירות מול השקיעה. בכול מקום בסוויטה רואים ים 360 מעלות. בתוספת תשלום ניתן להתפנק במסאג` ובארוחת בוקר מפנקת בקפה ניצה ואפשרות לשימוש בסאפ לגלישת גלים. הסוויטות מתאימות לקהל הדתי וכוללות פלטת שבת ומיחם. הסוויטות נקיות מקורונה, מערכת מיזוג עצמאית, כניסה ישירה לסוויטות ללא מעלית, חנייה מקורה בסוויטות לשני רכבים. במתחם שלנו יש סופרמרקט, מסעדות מדהימות ומכבסה. שבע דקות ממרכז העיר נתניה.
תמיד שואלים אותנו כמה אתם קרובים לים? "אם תביאו חכה תוכלו לדוג דגים מהטרסה.
איך הים אצלכם סתיו? "הים ורחש הגלים נשמעים ברחבי הסוויטות בסתיו ובחורף יש 3 הצגות ביום - הצגת בוקר הצגת צהריים והצגת שקיעה.
בכל הצגה תצפו בצבעיים מרהיבים ביופים של גלי הים של שלל צבעי הקשת המתערבבים במופע צבעים יחודי​
** ג`קוזי ספא מפנקת במתחם**

 
מיקום
איזור: מישור החוף.
ישוב: נתניה.
שדרות ניצה 5.
 
ייעוד
זוגות, משפחות, משפחות שומרות מסורת.
 
מפרט היחידות 
4 סוויטות מפוארות על הטיילת מול שקיעת השמש הכי יפה בישראל! עם מדרגות ישירות לחוף.
הסוויטות מתאימות לאירוח עד 50 איש.
 
ג`קוזי ספא
אמבט ספא במרפסת של סוויטה קינג.
 
מפרט כללי
המקום מכיל:
  • מיטה זוגית קינג סייז
  • מזגן בכל חדר
  • אמבטיה גדולה לילדים 
  • ג`ק`וזי אורגן אורות לכיוון הים 
  • 2 ספות נפתחות
  • WIFI
  • פינת אוכל
  • פינת עבודה
סוויטת רויאל משפחתית
-2 חדרי שינה וסלון מתאימה לעד 8 איש
עם נוף מרהיב לים.
נוף שקיעת השמש היפה בארץ עם מדרגות מהסוויטה ישר לחוף העונות המוכרז.
בסוויטה מטבח מפואר, פינת אוכל, מכונת כביסה, מייבש כביסה ועוד.
נוף וטרינה של 10 מטר ענקית הצופה לגלי הים ושומעים את גלי הים 24 שעות ביממה
ביציאה מהסוויטה מדרגות ישר לחוף העונות המוכרז

וילת קסם VIP-
הוילה מלכותית שלנו עם 4 מפלסים ומעלית הכוללת בריכת ענק וג'קוזי פנימי,
וילה מסתערת על 500 מטר וכוללת 6 master bedroom סלון ענק, מרפסת גג של 300 מטר עם נוף לכיוון הים, המקום מתאים לשינה ולאירועים עד 30 איש.
(המקום מומלץ לאירועים-נמצא בקרבת הים חוף ארגמן נתניה)

סוויטת קינג דיווד-
הסוויטה המלכותית שלנו מסתערת על 150 מטר כוללת בתוכה 3 חדרי שינה ענקיים, סלון גדול,מטבח פינת אוכל
וגולת הכותרת מרפסת מדהימה לכיוון הים מכל החדרים רואים נוף מרהיב לגלי הים ושומעים את גלי הים 24 שעות ביממה,
בסוויטה המלכותית יש ג'קוזי פנימי ל-6 איש, מטבח מאובזר הכלל פלטה ומיחם
במרפסת יש נדנדה מקסימה וביציאה מהסוויטה קיימות מדרגות שיורדות ישר לחוף עונות המוכרז.
(הקינד דוויד מתאימה לאירועים משפחתיים)

סוויטת קינג דיוויד משפחתית/מלכותית-(מומלץ לציבור הדתי וקרוב לקהילת צאנז)
סוויטה זו מאוד מומלצת על ידי הרבנים שיתארחו בסוויטה לפני מספר שבועות
סוויטת הדגל שלנו הנמצאת על הים דירת גן מרהיבה עם מרספת(טרסה מעץ של 20 מטר)
הכוללת אמבט ספא מרהיב בתוך הסוויטה יש 2 חדרי שינה, סלון, פינת אוכל וג'קוזי פנימי
למרגלות הסוויטה קיימות מדרגות המובילות הישר לחוף העונות המוכרז, מכל החדרים שומעים את גלי הים 24 שעות ביממה ורואים את גלי הים מכל החדרים.
פלטה ומיחם בסוויטה

סוויטת פרינס משפחתית-
סוויטה שהיא דירת גן היושבת על הים הכוללת טרסה ענקית של 60 מטר(שמתאימה לאירועים)
סלון וחדר שינה ומטבח מאובזר,פינת אוכל וג'קוזי ענק הנמצא בטרסה, שומעים את גלי הים 24 שעות ביממה ושומעים ורואים את גלי הים מכל הסוויטות
ומדרגות המובילות היר לחוף העונות המוכרז.
מיחם ופלטת שבת בסוויטה

סווטית רומטיק-
סוויטה מקסימה מתאימה עד 4 אנשים
דירת גן הפונה לכיוון הים, רואים ושומעים את הים 24 שעות ביממה אמבטיה גדולה ומטבחון מאובזר ופינת אוכל.

מולטימדיה: טלוויזיה
סלקום TV , נטפליקס, SMART TV
מטבח מאובזר: מכונת אספרסו, פלטת שבת, קומקום חשמלי, מקרר, תנור, טוסטר, כלים ותבלינים.
חדר רחצה: מגבות, תחליב רחצה,סבונים.
סויטה קינג – הסוויטה המפוארת שלנו בגודל 80 מטר עם מאסטר בד רום ענק הצופה לים כולל מיטה זוגית ענקית, עם יציאה פרטית מהחדר שינה ישר לאמבטיה ענקית בטרסה מול הים. מטבחון מאובזר קומפלקט, חדר רחצה מפואר עם ג`קוזי אורגן אורות, יושבים בג`קוזי ורואים את הים. הטרסה עשויה מעץ כ-20 מטר עם אמבטיה ענקית לילדים המשכשכים במים. פינת ישיבה נעימה מול הים, בר עץ ענק לשתיית בירות מול הים. אצלנו מוכרים שקיעת שמש במשקל,כמה שקיעות שמש תרצו לקנות?
סוויטת פרינסס- דירת סטודיו חדר וחצי עם נוף מרהיב לים. הסוויטה כוללת מכונת כביסה, מטבחון,פינת אוכל וארון בגדים.
סוויטת פרינס- סוויטה מדהימה עם נוף לים המתאימה לאירוח לארבעה אנשים, מטבח ענק עם מכונת כביסה,פינת אוכל, טרסה ענקית של 50 מטר מול הים וג`קוזי. הסוויטה מכילה שני חדרים ונמצאת ממש על הטיילת.  מהסוויטה יש מדרגות ישירות לחוף העונות המקסים.
 
נוף
נוף פתוח מרהיב לים התיכון.
 
אינטרנט 
אינטרנט אלחוטי.
 
לציבור הדתי
בקרבת מקום ישנו בית כנסת.
בית חב"ד בקרבת מקום
חוף נפרד לציבור הדתי 5 דקות מהסוויטה יש קהילת סאנז 
קיים פלטת שבת ומיחם 
אפשרות לקבוצה עד 16 איש
 
הערות
בקרבת המקום: מסעדות, מסלולי טיולים, רכיבה על סוסים, ג`יפים.
400 מ` בלבד משדרות העצמאות הרחוב המרכזי, סמוך לטיילת של נתניה, קרוב לחוף העונות ולהמון מסעדות, מרכז מסחרי צמוד ובו מספרה, מכבסה, מכולת, מסעדות סינית ואיטלקית.
דירת הסטודיו וסוויטה 2 

סוף שבועאמצע שבוע

לילה בהזמנת 2 לילות

לילה

לילה בהזמנת 2 לילות

לילה

סוויטת קינג+ ג´קוזי וירדה לים 1100 999 1500 1200
סוויטת קינג דיוויד עם ג´קוזי וירידה לים 1500 1200 2300 1800
סוויטת פרינס+ג´קוזי וירידה לים 1100 999 1550 1200
וילת קסם VIP עם ג´קוזי פנימי ובריכה 3400 3100 7000 5000
סוויטת רויאל משפחתית עם ירידה לים 999 800 1500 999
סוויטת רומנטיק עם ירידה לים 800 700 1100 900

imgתוספת מחיר לילד 150 ₪

מעבר לזוג, כל אורח נוסף אשר מעל גיל 13 בסוויטה עלותו תהיה בתוספת של200 ש"ח ללילה,בנוסף אם ילד מתחת מגיל 13 עלותו ללילה תהיה בתוספת ללילה של 150ש"ח. תינוקות מתחת לגיל 3 נכנסים לסוויטה בחינם. בנוסף יש להוסיף למחיר הצימר דמי ניקיון של 300 שקל לסך כל העלות. כול הזמנה מינימום שני לילות או שני ימים שעות כניסה ויציאה כניסה ימים א`-ו` בשעה 14:30 יציאה ימים א`-ו` עד 11:00 בשבת יציאה בשעה 15:00ניתן לתאם יציאה מאוחרת טלפונית. תנאי ביטול עפ"ח חוק הגנת הצרכן סעיף 14 (ג) עד 14 ימים לפני ללא תשלום עד 7 ימים מיום הנופש 5% או 100 ש"ח הנמוך מבינהם פחות מ7 ימים 50% מסך העסקה פחות מ2 ימים 100% מסך העסקה.

ספר אורחים

הייה הראשון לרשום חוות דעת על קסם על הים + הוסף חוות דעת
שם
תאריך אירוח img
תוכן חוות דעת
סגור

קסם על הים

פרסום באתר כניסה למנויים